Universal-Robots

Universal-Robots

Binnen het uur al een Robot geprogrammeerd? Met de Cobots van Universal-Robots is het werkelijkheid geworden. Daarnaast zijn de Cobots van Universal-Robots licht van gewicht, ruimtebesparend en eenvoudig te hergebruiken voor meerdere toepassingen.

De e-serie is gebouwd met de toekomst in gedachten en ontworpen om in capaciteit met uw onderneming mee te groeien. De e-serie maakt collaboratieve samenwerking voor u bereikbaar.

De nieuwste telg van de familie is de UR16e. Met een bereik van 900 mm, een draagvermogen van 16 kilogram en een kleine voetafdruk van 190 mm is de UR16e uitermate geschikt om zwaarder taken en processen te automatiseren.

Programmering

De out-of-box ervaring voor een ongetrainde operator om de Cobot uit te pakken, te monteren en de eerste eenvoudige taak te programmeren, is meestal minder dan een uur. Via de online programmeerschool van Universal Robots Academy kan iedereen een Robot-programmeur worden. Met de intuïtieve 3D-visualisatie kunnen operators ter illustratie de gewenste beweging programmeren.

Terugverdientijd

De terugverdientijd van een UR Cobot ligt lager dan die van industriële robots doordat er geen afscherming nodig is en de gebruiksvriendelijke programmering tijd bespaard. Daarnaast blijft een Cobot 24 uur lang 365 dagen per jaar productief. Afhankelijk van het productieproces waar de Cobot wordt toegepast, kan de terugverdientijd al binnen 2 maanden worden gehaald. Benieuwd wat een Cobot kan bereiken in uw productie? Neem dan contact op met SRT.

UR3e

Met een draagvermogen van 3 kg is de UR3e de kleinste  UR van de familie. 

UR5e

De UR5e flexibele robot is ideaal om lichte collaboratieve processen zoals pick & place en testen te optimaliseren. 

UR10e

De Universal Robots UR10e collaboratieve industriële robotarm is de  grootste industriële robotarm, ontworpen voor grotere taken. 

UR16e

Met een indrukwekkende payload van 16 kg en een kleine footprint van 190 mm is de UR16e de nieuwste telg in de UR familie. 

DutchEnglish