MACHINEBOUW

Ontwerp en realisatie van machinebouw waaronder transportsystemen, pick & place machines, palletiseer machines, opvoerbanden en machine onderdelen op maat, voor zeer uiteenlopende toepassingen in vrijwel elke tak van industrie. Dit alles geheel volgens klantspecificatie.

“Veiligheid – Duurzaamheid – Continuïteit – Reinigbaarheid”

Door de materiaalkeuze en het hygiënisch ontwerp zijn onze transportsystemen uitermate geschikt voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

  • Vlakke transport- en opvoerbanden
  • RVS bochttransporteurs
  • RVS Draaitafels
  • Handeling systemen voor kratten of bakken
  • Rollenbanen

Onderdelen / Revisie werkzaamheden

Naast het leveren van complete machines bieden wij de mogelijkheid tot het maken van machine onderdelen en het uitvoeren van revisie werkzaamheden. In samenwerking met enkele partners van ons kunnen wij ook verspanende diensten voor u verzorgen.

Wij hebben alle disciplines in huis om u als klant op een correcte en efficiënte wijze van dienst te kunnen zijn.

Opvoerbanen

Door alles in huis te houden kunnen wij snel ieder gewenst product fabriceren. Zo maken wij klantspecifieke machines met de nadruk op klantspecifiek! Doordat wij de engineering, programmering en fabricatie in eigen huis hebben, kunnen wij snel schakelen.

Kom in contact

“Samen met u ontwerpen wij de oplossing die uitkomst biedt voor het juiste resultaat”
Adresgegevens

Kleine Krogt 27
4825 AN Breda

 076 562 0323
 info@steffensrvstechniek.nl

Stuur ons een bericht
Contact

Vragen? Kom in contact

Wij hebben ons toegelegd op het vervaardigen van klant specifieke maatwerk producten en oplossingen. Flexibiliteit, meedenken en het geven van praktijk gerichte adviezen zijn enkele eigenschappen die ons onderscheidend maken.

Stuur ons een bericht