ROBOTISERING

Collaboratieve Robots

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de robotica van de afgelopen jaren is de nieuwe klasse van “Collaboratieve robots” ofwel Cobots; machines die veilig kunnen werken en communiceren met mensen zonder dat deze afgeschermd moeten staan zoals bij traditionele robots. Hoewel deze Cobots niet zo snel en krachtig zijn als traditionele robots, openen ze een geheel nieuwe mogelijkheid om automatisering in bestaande werkplekken te implementeren. Afhankelijk van het type zijn deze robots lichter, compacter, behendiger en kunnen meerdere handelingen verrichten.

Meer weten over cobots?

Bekijk de website van:

SRT Breda kan robots integreren in nieuwe of bestaande productielijnen. Al onze systemen worden opgebouwd uit Roestvaststaal waarbij we gebruik maken van de best verkrijgbare componenten, waardoor deze zeer geschikt zijn voor in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Omdat wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde machines kunnen wij het gehele project in eigen beheer uitvoeren.

Kom in contact

“Samen met u ontwerpen wij de oplossing die uitkomst biedt voor het juiste resultaat”
Adresgegevens

Kleine Krogt 27
4825 AN Breda

 076 562 0323
 info@steffensrvstechniek.nl

Stuur ons een bericht
Contact

Vragen? Kom in contact

Wij hebben ons toegelegd op het vervaardigen van klant specifieke maatwerk producten en oplossingen. Flexibiliteit, meedenken en het geven van praktijk gerichte adviezen zijn enkele eigenschappen die ons onderscheidend maken.

Stuur ons een bericht