Robotgrijper

Cobot grijpers 

Buiten de standaard robotgrijpers hebben wij de faciliteiten om geheel naar klant specificatie robotgrijpers te ontwerpen en te realiseren.

Eigen ontwerp

Een standaard robotgrijper is niet altijd toepasbaar of gewenst. SRT heeft een robotgrijper ontworpen en geproduceerd voor het handelen van 6 petflessen. Voorheen moesten de petflessen in dozen worden verpakt door productiemedewerkers. Met de komst van een Cobot met een op maat gemaakte robot gripper worden de werknemers niet meer blootgesteld aan het dagelijks tillen van zware lasten.

Met deze oplossing wordt de Cobot gezien als een extra medewerker!

Robot gripper met 2 vingers

Dit zijn de eenvoudigste robotgrijpers, geschikt voor veel industriële producten en eenvoudig te integreren met de Plug & Play-functie van Universal-Robots. Binnen deze groep zijn verschillende uitvoeringen te vinden: met opening controle, druk controle, met afstandsbesturing, het oppakken van stukken door de twee vingers naar buiten te bewegen. De robotgrijpers met 2 vingers zijn uitvoerbaar in een pneumatische of elektrisch versie. Typische toepassingen zijn pick & place, productverwerking en assemblage.

SRT Breda levert standaard robotgrijpers van diverse merken zoals Schmalz, Robotiq, en OnRobot. Met Universal Robots+ is een UR-robotapplicatie precies op maat aan uw eisen aan te passen. Doordat alle UR+ producten worden getest en goedgekeurd, bent u verzekerd van een gemakkelijke installatie en bespaart u veel tijd met een eenvoudige programmering.

Bij SRT automatiseren we processen om uw productie te optimaliseren. Een vaak gebruikte applicatie is een Cobot. Cobots kunnen in bijna alle industrieën worden toegepast om de mens te verlichten en het productieproces te versnellen. Voor een zo goed mogelijke integratie in uw bedrijfsproces, denkt SRT graag met u mee!

 

SRT gripperSRT gripper SRT gripper SRT gripper SRT gripper

DutchEnglish